Tjenester

Alle 5 ansatte i bedriften er utdannede tømrere, og vi har et tett samarbeid med elektrikere, rørleggere, murere/flisleggere, maler og arkitekter. Sammen kan vi ta på oss hele byggeprosjekter. Vi er også behjelpelige når det kommer til søknader. Ta gjerne kontakt med oss!

Bygg og tømrerfirma Morten Asbjørnsen

Våre tjenester

Tømrerarbeid

Tømrerne bygger, renoverer, rehabiliterer og vedlikeholder bygninger. Vi bygger bindingsverk, vegger, og gulv og tak. Vi monterer også panel og plater både innvendig og utvendig, og setter inn dører og vinduer med listverk, legger parkett og setter opp kjøkken.

Tjenester - Bygg og Tømrerfirma Morten Asbjørnsen - Fredrikstad - Snekker og tømrertjenester - Elektriker

Elektroarbeid

Våre elektrikere hjelper deg med alle typer elektrikertjenester; nyinstallasjon, forbedring, oppgradering, feilsøkning og utbedring av feil på et elektrisk anlegg.

Rørlegging

Rørleggerne utfører alt arbeid med innen rørservice som; installering, reparering og vedlikehold av varme-, prosess-, sanitær- og klimatekniske anlegg i bygg.

Mur og flis

Våre murere/flisleggere kan hjelpe deg med teglmuring, blokkmuring, pussing, natursteinsarbeider og flislegging bad og andre rom.

Maling

Malerne våre utfører innvendig og utvendig malerarbeid, tapetsering, oppussing og rehabilitering av fasader, utvendig husvask og høytrykksrengjøring.

Arkitektur

Våre dyktige arkitekter har stort fokus på design og funksjonalitet, og kan tegne ditt hus og ditt hjem, i den størrelsen du trenger og ut i fra dine behov og ønsker.

Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss